[ Home ] [ Servicii ] [ Robe ] [ Nunti ] [ Galerie video ] [ Galerie foto ] [ Albume Digitale ] [ Contact ]
 
[ Cursuri festive ]   [ Nunti ]   [ Botezuri ]
Iata aici cateva lucruri de luat in considerare cand doriti sa angajati un cameraman:
  • Cereti cameraman-ului sa va arate un produs finit, adica filmul unei nunti. Decizia finala probabil o veti lua din 2 motive: recomandari ale altora si highlight-uri vazute pe web. In timp ce highlight-urile pot fi foarte impresionante cu multe momente intime, efecte speciale si cu muzica puternica in fundal, nu reflecta intotdeauna montajul final. In timp ce majoritatea filmarilor de nunta tind sa tina 2 ore, rezumatele acestora vazute pe un website pot dura doar cateva minute devenind mult mai atractive. Rezumatele video au de obicei tendinta sa arate cele mai captivante si dinamice momente ale evenimentului, dar cand alegeti un operator video, tineti minte ca produsul final nu va fi o reflexie a ceea ce ati vazut in rezumat.
  • Intrebati operatorul video de costuri suplimentare.

Pro vs Amatori
Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti un cameraman profesionist in locul unui prieten sau a unei rude care sa va filmeze nunta:

  • Filmarea unei nunti este mai mult decat a te plimba cu camera in mana si captura momente haioase. Un operator de imagine profesionist va surprinde toate momentele importante pentru ca montajul final sa fie perfect, el fiind experimentat si obisnuit cu diferite tipuri de ceremonii si receptii de nunta.
  • Unul din cele mai importante aspecte in crearea filmului nuntii este editarea video. In timp ce prietenul sau ruda dumneavoastra poate avea o relativa experienta in ceea ce priveste filmarea, mai mult ca sigur, nu va fi la fel de experimentat la montajul video, in plus, o editare buna poate dura de zece ori mai mult decat a durat capturarea materialului brut. Lasand talentul deoparte, chiar este prietenul dumneavoastra dispus sa piarda atat de mult timp?
  • Spre deosebire de un amator, care in timpul filmarii va incurca pe majoritatea invitatilor, a fotografilor, etc,
    un videograf profesionist isi va gasi intotdeauna un unghi bun de filmare in asa fel incat sa se faca neobservat.
  • Intr-o filmare profesionala operatorii vor folosi mai multe camere video, pentru a oferi perspective diferite ale nuntii dumneavoastra. Care sunt sansele ca prietenul sau ruda dumneavoastra sa detina mai multe camere video.
  • A, inca un lucru..... credeti ca prietenul dumneavoastra se va mai putea bucura de eveniment, daca el/ea va trebui sa-l si filmeze?
 
© 2008 Like An Image, All rights reserved.